Välkommen till Seven Forks

Hej och välkommen!

Vi är jätteglada över att du tar dig tid att läsa vår blogg. Vi hoppas såklart att du drar nytta av allt vi skriver men vi förstår om bara ett inlägg här och där träffar ditt intresse. Du får gärna skriva till oss via e-post eller i kommentarsfältet på varje inlägg och berätta vad du tycker och tänker om den information vi lägger ut.

Vi försöker i så god mån som möjligt hålla oss objektiva och neutrala som journalister trots att det är svårt. Vi ser det här som vår utbildning och ni får gärna lägga in era kommenterar och tankar och berätta för oss hur ni tycker att det går. Om ni märker att vi är färgade i något inlägg får ni gärna påpeka det eftersom det kan ha undgått oss själva. Ibland fastnar man i ett koncept utan att det är meningen!

Vi jobbar på att ständigt förbättrat vårt skrivande och ständigt ge våra läsare bättre och mer passande information. Det är alltså väldigt viktigt för oss att veta vad ni tycker och tänker så snälla hör av er till oss om det finns något ni vill säga! Vi lyssnar idel öra och är väldigt tacksamma över era tankar och kommentarer!

kontaktaoss