Städa som aldrig för med dessa tips!

Alla kan behöva städ-inspiration då och då för att på något sätt förnya sin process. Att städa är en konst, om man så vill att det skall vara det. Betraktar man städning på det här sättet kan man, om man har tur till slut bli anställd hos en städfirma och få städa varje dag. Hemma hos andra eller på kontor. Nu kanske det inte är din dröm, men att se städning som en konst när du städar hemma hos dig kanske låter mer i linje med din dröm?

Alla vill inte anlita städfirma

Det har jag förstått från att ständigt ha tjatat om att alla skall anlita städfirma som alberts-service.se och deras tjänster. Vissa gillar tydligen att städa själva och andra har helt enkelt inte råd att anlita städfirma. För er som ännu inte upptäckt potentialen i städning presenterar jag här utan vidare ruffel och båg en artikel om konsten att städa.

En lyckad städning är ett fulländat konstverk om den utförts rätt

skitbra kontorsstädningOm du med en konstnärs touch dammtorkar och lägger kärlek i trasan samtidigt som du fyller upp innan kontorsstädning med vatten och vrider ur den tills den är perfekt fuktig för att torka dina hyllor. Vardagsrumsbordet kanske behöver något mer fukt och lite rengöringsspray – men bara lite. Som konstnär är det finkänsligheten som är skillnaden mellan framgång och fall. Att hafsigt torka av varje yta som att man bara vill bli klar – ja det gör en inte till en städ-konstnär direkt.

Processen är målet i sig

För att utföra en lyckad städning, som en riktigt duktig städfirma så måste du förstå att själva städningen är det som är målet för städhjälp i stockholm. Om du bara vill bli klar och ser det som att målet ligger i framtiden. Då är du djupt förvirrad min vän och städning kanske inte alls är något för dig. Om du inte vaknar upp och börjar leva i städ-stunden kanske det är lika bra att anlita städfirma. Det finns kanske någon annan konstform mer lämpad för ditt temperament. Livet är för kort för att slösas bort på opassionerade projekt, ta dig inte an städning bara för att den finns nära till hands.

Använd kraften

I dammsugaren för att guida din hand till att suga upp även dammet du inte ser, det finns en subtil energi inom dig som vet precis vart gruskornen ligger. Lita på den, ta hand om den.